Nemoy Helsinki

Toimipisteemme sijaitsee kivijalassa Helsingin Töölössä.

Osoite:

 • Vänrikki Stoolin katu 7, katutaso
 • 00100 Helsinki

Ajanvaraukset:

 • 0400 969 448
 • info@nemoy.fi

Neurofeedback-aiheisiin kysymyksiin saat nopeimmin vastauksia näiltä sivuilta tai lähettämällä meille sähköpostia info@nemoy.fi

 

Nemoy / Treenix Lappeenranta 

Osoite:

 • Teollisuuskatu 8-12 C
 • 53600 Lappeenranta

Ajanvaraukset:

 • 0400 304 211
 • info@treenix.fi

Hinnasto:

 • Neurofeedback = 115 €
 • Lääkärin vastaanotto alk. 150 €
 • Lääkärin puhelinkonsultaatio alk. 40 €

 

Neurocoaching-paketit:

Palautuminen 10 x neurofeedback = 1 150,-

Hyvä uni 15 x neurofeedback = 1 650,-

Stressi & fokus 20 x neurofeedback = 1 990,-

Kysy myös tiimikohtaisesti räätälöityä tarjousta! Ota yhteyttä tästä.

Suorituskyvyn optimointi Total Kokonaisvaltainen räätälöity neurocoaching 2 990,- (intensiivijakso 2 kk) + 490/kk (suos. 6 kk) sisältää henkilökohtaiset valmennussuunnitelman sekä alku- ja loppuarviot.

Tiestihän, että voimme tulla myös paikan päälle? Kysy lisää: 0400 969 448 tai info@neurocoaching.local

Yksittäinen neurofeedback-sessio 120,-

(Hinnat sis. alv 24 %)

 

Alle 24 h peruutettu varaus veloitetaan 100 %

 

Helsingin Neuroterapia Oy – Nemoy

Tervetuloa

Rekisteriselosteemme löydät täältä.

Ota yhteyttä!

  Asiantuntijalääkärimme Antti Hupli esittäytyy

  ”Olen yleislääkäri, jolla on kokemusta monenlaisten potilasryhmien kohtaamisesta ja erityisesti mielenterveystyöstä. Länsimaisesta lääketieteestä kerättyjen tietojen ja kokemusten avulla olen huomannut, että toisinaan perinteinen terapia ja lääkitys eivät riitä auttamaan mielenterveysongelmista, saati muista terveysongelmista kärsiviä. Koen, että jotta voimme auttaa ihmisiä heidän paranemisprosessissaan meidän on katsottava diagnoosin ja oireiden hoidon ulkopuolelle ja käytettävä kokonaisvaltaisempaa lähestymistapaa. Siksi olen alkanut etsiä vastauksia myös muualta ja eri näkökulmista. Tämä on johtanut minua paranemistapoihin, jotka lisäävät tietoisuutta ja säätelevät hermoston vireystilaa, kuten mindfulness, jooga, hengitystyö, ravitsemus ja luonto. Nämä ovat näyttöön perustuvia työkaluja, jotka ovat kaikkien saatavilla ja jotka voidaan sisällyttää päivittäiseen elämään ja antaa ihmisille mahdollisuuden hyödyntää heidän itseparanemismekanismeja sekä luottamaan omaan kehoon ja mieleen. Näiden menetelmien lisäksi olen todella innoissani neuropalauteterapiasta, jolla voimme kouluttaa aivoja oppimaan uutta tai tasapainoittamaan jo olemassa olevia aivotoimintoja. Tutkimustuloksia neurofeedbackin tehokkuudesta julkaistaan koko ajan lisää erilaisiin käyttöaiheisiin, joten allekirjoittaneen on helppo suositella hoitomuotoa sekä toimia Nemoyssa asiantuntijalääkärinä.”

  Antti Hupli