Neurocoaching

Neuro-coaching

HIGHWAY2SUCCESS

Aivosi pystyvät vaikka mihin!

Neurocoaching on aivotutkimukseen perustuva valmennusmenetelmä,
jota voidaan käyttää huippusuorituksen optimointiin. Unenlaatu paranee, stressitaso laskee, palautuminen tehostuu ja paineensietokyky kasvaa. Toivut takaiskuista nopeammin ja pystyt keskittymään olennaiseen. Se antaa sinulle suorastaan epäreilua kilpailuetua, se on eräänlainen oikotie onneen:

HIGHWAY2SUCCESS

Kovin kisa käydään kuitenkin aina korvien välissä

Jokainen joutuu välillä kovan paineen alle. Jokaista riivaa välillä stressi. Tulee vaikeita jaksoja elämässä, jolloin unenlaatu kärsii. Siksi jokainen hyötyy neurocoachingista, aivojen treenaamisesta, mutta aivan erityisesti siitä on apua huippusuorituksen maksimoimisessa, oli kyse sitten yritysjohtajasta, yrittäjästä, esiintyvästä taiteilijasta tai urheilijasta.

Aivot oppivat ja ne haluavat oppia

Neurocoachingissa aivoja opetetaan keskittymään, tyyntymään tai rauhoittumaan. Ja aivot oppivat. Tärkein apuväline on neurofeedback, aivojen tietokoneavusteinen treenausmenetelmä. Tunnetaan myös nimellä EEG-biofeedback tai EEG-biopalautehoito. Valmennus käynnistyy intensiiviksolla, jotta oppiminen saadaan kunnolla käyntiin, sen jälkeen treenaaminen jatkuu yksilöllisten toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Kysymykseen “kuinka kauan neurocoaching jatkuu?” on yksinkertainen vastaus:
“Niin kauan, kun haluat kehittyä.”

Hanna Skytta - Neurocoaching - Optimoi suorituskykyä

Saan nykyisin harjoittelusta paljon enemmän irti. Ainakin omalla kohdallani neurofeedback on osa valmennustani jatkossa ja näin pitäisi mielestäni olla kaikilla huippu-urheilijoilla.

Hanna Skyttä

Bikini Fitnessin Suomen Mestari 2017

Valmennus - Neurocoaching - Optimoi suorituskykyä

Nukuin ensimmäiset kunnon yöunet yli 10 vuoteen jo intensiivijakson aikana. Suosittelen lämpimästi jokaiselle itsestään enemmän irti haluavalle.

Juhana Niku-Paavola, toimitusjohtaja, aktiiviurheilija

Referenssejä maailmalta

Neurofeedback on maailmalla yleisesti käytetty menetelmä huippusuorituksen optimointiin. Muun muassa Formula 1 -tallit, AC Milan, Chelsea, monet Golfin PGA-kiertueen pelaajat, Kanadan, USAn, Norjan ja Taiwanin olympiajoukkueet, NASA* jne. hyödyntävät neurofeedbackia osana urheilijoidensa ja työntekijöidensä valmentamista. Lyhyesti sanottuna jokainen, joka haluaa kehittyä paremmaksi tai saada itsestään enemmän irti, hyötyy neurocoachingista ja aivojen treenaamisesta. Ota yhteyttä ja kysy lisää: info@nemoy.fi  tai soita:

Goodbye stress!

Kovan paineen alla ahdistus, stressi ja jännitys saattavat pilata suorituksen, on kyse sitten bisneksestä, urheilusuorituksesta tai esiintymislavalle nousemisesta. Neurocoaching helpottaa näitä nopeasti ja voit keskittyä olennaiseen.