Asiakaskokemuksia

ASIAKAS-KOKEMUKSIA

“Näin minä koin neurofeedback-hoidon!”

Olemme koonneet tälle sivulle asiakkaiden kokemuksia neurofeedback-hoidosta. Osa kertoo miettensä omalla nimellään, osa anonyymisti. Kiitos teille kaikille – ja jos haluat oman kokemuksesi näiden joukkoon, voit lähettää sen meille alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Kiitos!

“Tulin ADHD:n ja uniongelmien takia…

… Aluksi en huomannut suurta eroa, mutta myöhemmin oireet vähenivät, varsinkin uni parantui ja unen saanti helpottui. Myös keskittymistä mitattiin ja se parani. Toistaiseksi takana on n. 6kk hoitoa.Olin alkuun hieman skeptinen, mutta neurofeedbackilla on selvästi vaikutusta.”

– Mies, 32 v.

”I was amazed how quickly…

… it worked. In as little as 5 to 6 sessions, I felt calmer, Sharper, and had an inner peace that I never knew existed within me. I feel like a whole person – I can hardly believe how relaxed yet clear I feel after just one session. I have come home to myself. ”

– Mies, 35 v.

“Tulimme neurofeedbackiin, koska Martilla oli…

… keskittymishäiriö, koulussa käytiin vakavia keskusteluja opettajien ja psykologien kanssa koulussa pärjäämisessä. Keskittymishäiriö ilmeni keskittymiskyvyttömyytenä tai vastaavasti täysin omiin ajatuksiin uppoamisena.

Jo ensimmäisten kertojen jälkeen Martti alkoi nukkua yöt läpi, aiemmin hän havahtui aina aamuöisin 03-04 aikaan ja herätti sen vanhemman, joka nukkui hänen vieressään.

Ihan ensimmäisen hoitokerran jälkeen Martti nukkui vain n. 6 tuntia, heräsi aamulla varhain, järjesti olohuoneen huonekalut uudelleen ja keitti vanhemmille seitsemältä aamukahvit. Illalla nukahti n. yhdeksän aikaan ja nukkui 12 tuntia putkeen (epätavallista Martille). Intensiivihoitoviikon jälkeen uni ja keskittyminen paranivat.

Hoidon myötä häslääminen väheni, keskittyminen parani ja koulussa oli tunneilla vähemmän häiriköintiä.

Ensimmäiset hoidot tehtiin joululomalla yhden viikon aikana neljä hoitoa ja sen jälkeen kerran viikossa. Jouluna 2019 aloitettiin ja toukokuuhun 2020 käytiin neurofeedbackissa, lisäksi syksyllä vielä koulun alettua pari kertaa. Yhteensä hoitokertoja oli 27.

Opettajalta tuli viestiä tammikuun lopussa spontaanisti, että ”Martilla on alkanut tammikuu aikaisempaa vauhdikkaammin, eli on ollut tunneilla aktiivisempi ja omatoimisempi kuin ennen.” Opettajalle ei siinä vaiheessa vielä kerrottu neurofeedbackista.

Seuraavana syksynä ja vuoden kuluttua hoidoista saatiin koulusta hyvää palautetta: keskittyminen on parantunut, omatoimisuus lisääntynyt, ottaa vastuuta omasta koulunkäynnistään. Enää ei olla tavattu entisissä merkeissä opettajia ja psykologia.

Hyvä ja toimiva lääkkeetön hoito – kiitos teille!”

4. luokkalainen Martti ja vanhemmat

“Tulin neurofeedbackiin taltuttamaan stressiperäisiä

… univaikeuksia ystävän suosituksesta. Session aikana ajatukset rauhoittuivat, rentouduin. Nukahtaminen ja unen laatu paranivat merkittävästi! Hoitojaksoni kesti puolisen vuotta, hoitoja oli 2-3 viikon välein ja tarvittaessa. Kiitos! Kokemukseni oli erinomainen.”

Hannu Nieminen, 56, entrepreneur, Espoo

”Tosi upeaa, että löysin tämän paikan!

… Olen saanut suurta apua traumaperäiseen stressiin. Suosittelen ehdottomasti tätä nimenomaista neurofeedback-terapiaa!”

Riitta, 63 v.

“Nukuin ensimmäiset kunnon yöunet yli 10 vuoteen…

… jo intensiivijakson aikana. Suosittelen lämpimästi jokaiselle itsestään enemmän irti haluavalle.”

Juhana Niku-Paavola, 56 v. varatoimitusjohtaja, aktiiviurheilija, Espoo

”Tulin neurofeedbackiin eron aiheuttamien oireiden takia…

…(levottomuus, itkuisuus, unettomuus ja stressi). Alkuun huomasin, että aloin nukkumaan paremmin ja jaksoin paremmin. Pidemmällä aikavälillä huomasin, etten ollut enää niin ahdistunut ja stressaantunut kaikesta myöskin itkuisuus hävisi ja en alkanut itkeä ihan kaikesta . Hoitojakso oli noin 3 kuukautta ja n. kerran viikossa ja pikkuhiljaa käyntien väliä pidennettiin. Jossain vaiheessa kun oireita alkoi palata kävin vielä muutaman kerran hoidossa. Itseäni neurofeedback auttoi ja sopi todella hyvin.”

Nainen, 35 v.

”Etsin lääkkeetöntä helpotusta masennukseen ja uupumiseen…

…Minulla jo ensimmäinen hoitokerta antoi hieman energiaa lisää. Oloni koheni tasaisesti ja hoitokertoja taisi tulla 40 kpl. Masennukseni helpotti pahimmasta olosta ja virtani lisääntyi.”

Jari, 48 v.

“Lajini on tekniikkalaji, jossa vaaditaan…

 

… ennen muuta hyvää keskittymiskykyä sekä – kuten kaikessa suorittamisessa – tunteiden nollauskykyä virheen sattuessa. Esimerkiksi jos tekninen suoritus ei ole ty jatkamaan virhettä edeltävällä tasolla, parhaimmassa tapauksessa jopa paremmin. Lisäksi ennen huippusuorituksia joko salilla tai lavalla esiintyessä, tärkeintä on saavuttaa rentous.

Jo muutaman viikon tiiviin hoitojakson jälkeen neurofeedback paransi ainutlaatuisella tavalla harjoitteluni laatua paitsi keskittymiskyvyn myös tarkkaavaisuuden ja läsnäolon parantumisen kautta. Nämä vaikutukset ovat pysyviä, ja nykyisin käyn hoidossa kerran kahdessa viikossa, koska neurofeedback on minulle samalla tavalla säännöllinen valmennusmenetelmä kuin fyysinen treenaaminen.

Lisäksi neurofeedbackin kautta pystyn nollaamaan pääni samantien salille mennessäni ja unohtamaan päivän muut tapahtumat, Unen laatu ja palautuminen on parantunut ja vaikutukset luonnollisesti heijastuvat myös urheilun ulkopuoliseen elämään.

Stressinhallinta ja sietokyky ovat kasvaneet huomattavasti myös. Kuvaankin usein, että urheilu ilman neurofeedbackiä on kuin samppanja ilman kuplia. Ja samat asiat, rentoutuminen, stressinsieto, kipujen hallinta, läsnäolo ja unen laatu, jotka vaikuttavat urheilusuoritukseen, vaikuttavat elämään muutenkin.

Ja hyvästä urheilijasta – hyvästä elämästä – voi aina tehdä paremman. Neurofeedbackin avulla.”

Hanna Skyttä, Fittnessin 10 x maailmanmestari

Neurofeedback?

Lisätietoja täällä!

Tutkimukset

Lue lisää tutkimuksista

Ota yhteyttä!

Katso yhteystietomme täältä!