Neurofeedbackissä opetetaan aivoja

KOHTI PAREMPAA ELÄMÄÄ

Neurofeedback-video

Neurofeedbackissä opetetaan aivoja

Aivot oppivat uutta koko ihmisen eliniän ajan. Neurofeedback on aivojen opettamista tietokoneavusteisen ohjelman avulla. Se perustuu aivotutkimukseen. Aivot saavat palautetta toiminnastaan näkö-, kuulo- ja tuntoaistin kautta. Niitä palkitaan toivotunkaltaisesta toiminnasta.

Terapian tavoitteena on opettaa aivoille entistä parempaa itsesäätelyä ja sitä kautta parantaa asiakkaan elämänhallintaa sekä vaikuttaa oireisiin lievittävästi. Terapia on hyvin yksilöllistä ja se suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle erikseen vastaamaan juuri hänen oireitaan ja tuntemuksiaan.

Neurofeedback on tehokas mm. unettomuuden, stressin, ahdistuksen, traumojen, jännitystilojen, keskittymishäiriöiden, autismin kirjon häiriöiden ja masennuksen hoidossa.

Neurofeedbackia on tutkittu paljon

Neurofeedback on Suomessa vielä jokseenkin vähän tunnettu hoitomuoto; Nemoy toi menetelmän Suomeen vasta 2014, mutta se on kehitetty jo 1960-luvulla, mutta digitalisaation ja modernin aivotutkimuksen ansiosta menetelmä on kehittynyt viimevuosina valtavin harppauksin – samalla menetelmää on maailmalla tutkittu laajasti ja uusimpien tutkimusten tulokset ovat poikkeuksetta erittäin lupaavia. Neurofeedback toimii tehokkaasti hyvin monenlaisiin oireisiin, mm. ADHD:n ja PTSD:n hoidossa on saatu todella hyviä tuloksia.

Asiantuntijalääkärin palsta

Asiantuntijalääkärimme Antti Hupli on perehtynyt syvällisesti neurofeedback-menetelmään. Hän osaa kertoa, miten hoitomuoto toimii, miksi se toimii ja millaisia oireita sen avulla voidaan helpottaa.

Antti on myös perehtynyt neurofeedback-tutkimuksiin ja koonnut erilaisia tutkimuksia Tutkimukset -sivulle. Jos haluat keskustella Antin kanssa omasta tai läheisesi tilanteesta, kannattaa varata hänelle aika Ajanvaraus-sivulta

Asiantuntijalääkäri kertoo

Antti Hupli kertoo oheisella videolla tarkemmin, mistä neurofeedbackissa on kyse ja miten sen avulla voidaan helpottaa hyvin monenlaisista oireista kärsiviä.

Nemoy-tiimi palveluksessasi

Meidän tehtävä on pitää huoli siitä, että saat juuri oikeanlaista hoitoa. Työssämme meitä ohjaa asiakaslupauksemme: kohti Parempaa Elämää.

Tanja Turkka

toimitusjohtaja, neuroterapeutti
Ajanvaraukset ja tiedustelut:
0400 969 448
tanja.turkka@nemoy.fi
info@nemoy.fi

Linkedin:Tanja Turkka

Antti Hupli

asiantuntijalääkäri
Ajanvaraukset ja tiedustelut:
0400969448
antti.hupli@nemoy.fi
info@nemoy.fi

Linkedin:Antti Hupli

Neurofeedback?

Lisätietoja täällä!

Tutkimukset

Lue lisää tutkimuksista

Ota yhteyttä!

Katso yhteystietomme täältä!